Ultima oră
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

”Credeaţi că dă Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să înscriem!”. Bogdan Vintilă surprinde după ce a fost umilit de echipa lui Ovidiu Burcă | VIDEO

FC Argeș Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21213026/1/captura-ecran-889.png

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. Returul va avea loc sâmbătă. Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

La finalul meciului, Bogdan Vintilă a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. Antrenorul lui FC Argeş susţine că echipa lui va întoarce rezultatul în tur. 

”Credeaţi că dă Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să înscriem!”

”Un rezultat neaşteptat, ruşinos pot să spune. Le-a ieşit tot, din păcate. Mai avem un joc şi trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj.

Trebuie să ştim să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu ştiu dacă sunt jucători cu restanţe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente. 

Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greşelile individuale, astea sunt cauzele. Poate şi presiunea publicului.

Vă venea să credeţi că marchează Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să marcăm!”, a spus Bogdan Vintilă, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele