Ultima oră
VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga
VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A
VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”
Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate
VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist
Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor

”Credeaţi că dă Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să înscriem!”. Bogdan Vintilă surprinde după ce a fost umilit de echipa lui Ovidiu Burcă | VIDEO

FC Argeș Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21213026/1/captura-ecran-889.png

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. Returul va avea loc sâmbătă. Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

La finalul meciului, Bogdan Vintilă a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. Antrenorul lui FC Argeş susţine că echipa lui va întoarce rezultatul în tur. 

”Credeaţi că dă Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să înscriem!”

”Un rezultat neaşteptat, ruşinos pot să spune. Le-a ieşit tot, din păcate. Mai avem un joc şi trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj.

Trebuie să ştim să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu ştiu dacă sunt jucători cu restanţe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente. 

Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greşelile individuale, astea sunt cauzele. Poate şi presiunea publicului.

Vă venea să credeţi că marchează Dinamo 6? Aşa nu veţi crede nici că marcăm noi cinci goluri. Şi o să marcăm!”, a spus Bogdan Vintilă, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele