Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Creţu surprinde! A recunoscut că a luat galben intenţionat pentru a fi suspendat în Cupă. ”Ăsta a fost obiectivul”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20939403/1/cretu.jpg

FCU Craiova a învins  în deplasare, scor 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FCU  a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa.

Alexandru Creţu a văzut al doilea cartonaş galben după fluierul final. Acesta a explicat că a dorit acest lucru, pentru a fi suspendat în meciul de Cupă cu FC Argeş. El va reveni pe teren etapa viitoare de campionat, contra celor de la CS Mioveni.

”Am pierdut mingea la ambele goluri, apoi s-a înscris. Îmi pare rău. E un moment dificil pentru noi, cred că e doar vina noastră. Îmi pare rău de rezutlat! Nu înţeleg de ce nu am avut energie astăzi, e frustrant.

Da, două galbene înseamnă că voi sta în Cupă şi nu voi fi suspendat în campionat. Ăsta a fost obiectivul, clar. Am considerat că e mai important campionatul”
, a surprins Creţu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri