Ultima oră
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare

Cristi Balaj a venit cu replica, după meciul tensionat cu FCU Craiova. ”Chiar atât de mult să urăşti CFR-ul? Prea multe am păţit”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21216682/1/balaj.jpg

S-au încins spiritele după partida dintre CFR Cluj şi FC U Craiova, care a decis ultima formaţie calificată în cupele europene, în Conference League mai exact. După prestaţia lui Istvan Kovacs, considerată de anumiţi oameni din fotbal în favoarea CFR-ului, a venit şi reacţia lui Cristi Bala

Preşedintele fostei campioanei a declarat că oltenii au pus presiune pe arbitraj, iar în opinia sa, rezultat nu a fost nici pe departe viciat.

”A fost o presiune asupra arbitrului înaintea meciului, şi nu din partea noastră. Cu toate că, ar fi trist sau mi-e greu să cred, sper că nu e aşa, ca un arbitru să intre în teren cu idei preconcepute, pentru că U Craiova 1948 a avut doar de suferit pentru ce s-a întâmplat în acel meci la Sepsi.

Noi nu vorbim despre echipele adverse şi le respectăm. Au pus presiune înaintea meciului şi acest lucru s-a întors împotriva lui. Nu ascund faptul că şi eu, când eram arbitru, atunci când cineva încerca să facă presiune mediatică şi avea un limbaj necorespunzător, fără să vreau, ajungeam să fiu influenţat în timpul meciului.

Nu este bine să faci presiune, asta nu e bine. Sunt oameni şi arbitrii, iar noi discutăm de un cartonaş galben la câte am păţit în acest play-off? Despre asta discutăm?

Chiar atât de mult să urăşti CFR-ul? Prea multe am păţit. Până la urmă s-a calificat echipa de pe locul 3. Golul s-a înscris în condiţii regulamentare, ni s-a anulat un gol corect”
, a explicat preşedintele campioanei, pentru cei de la Fanatik.

Şi mă trezesc că vine unul care nu are pic de respect asupra unor oameni care au făcut ceva pentru acest fotbal. Sau au făcut în arbitraj mult mai mult decât alţii. Noi vindem cancanuri, jigniri şi opiniile unor frustraţi “, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Cristi Dulca, opinie despre ce s-a întâmplat în CFR – FC U Craiova

Partida CFR Cluj – FC U Craiova, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, a fost plină de momente controversate, dar şi de momente surprinzătoare. Ceea ce a vrut să facă FC U Craiova la finalul partidei, l-a făcut pe Cristi Dulca să reacţioneze.

Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show că, pe lângă erorile de arbitraj comise de Istvan Kovacs, l-a surprins şi faptul că oltenii au vrut să iasă de pe teren. Au vrut să nu mai continue partida, ca protest a ceea ce s-a întâmplat, doar că anumiţi oameni din staff au transmis faptul că e riscant pentru club, că poate suferi repercusiuni.

Galbenele asupra lui Bauza au fost cam uşor acordate. La atingerea cu mâna a lui Manea, în careu, nu mi se pare penalty. Mi se pare că Manea nu duce mâna intenţionat spre balon. Eliminarea lui Bauza a fost dată foarte uşor.

N-am întâlnit aşa ceva! Nu voiam să fiu contemporan cu aşa ceva! E în premieră să văd că FC U Craiova a vrut să iasă de pe teren”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele