Ultima oră
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024
Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor” Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor”
Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Balaj a vorbit despre meciul din Cupa României. "Puteam să câştigăm. Simţeam şi la 1-1 că trag de timp"

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21370574/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

"U" Cluj şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în grupele Cupei României.

Cele două reprize ale partidei au fost diametral opuse. În prima parte, "U" a fost echipa cu iniţiativă şi a reuşit să deschidă scorul înainte de pauză, graţie autogolului marcat de Kresic.

În a doua repriză, CFR a pus stăpânire pe joc şi a reusit egalarea, prin Bîrligea. Foştii campioni au marcat şi golul de 1-2, dar reuşita a fost anulată pentru un fault în atac.

Cristi Balaj a vorbit, astăzi, despre partidă. Preşedintele CFR-ului a concluzionat că jucătorii lui "U" au tras de timp în finalul de meci.

”Am simţit în repriza a doua că puteam să câştigăm, am avut ocazii. E frustrant să dai două goluri şi să nu câştigi. Nu mă refer la golul anulat corect, mă refer la autogol.

Se întâmplă, ăsta este pericolul la care se expun apărătorii în momentul în care apar în faţa porţii. Meciul a fost frumos, mai ales în repriza a doua, în prima repriză nu au fost ocazii, repriza a doua a fost mai animată şi datorită modificărilor făcute de cei doi antrenori.

Una peste alta a fost un meci bun, un arbitraj bun, o atmosferă senzaţională, felicit ambele galerii, mă bucur că nu au existat incidente. Din acest punct de vedere, nu putem decât să fim mândri că am participat la un asemenea joc.

Am avut un meci urât în prima repriză, nu am avut o echipă care să fi meritat să se desprindă. În a doua repriză, am jucat mai bine decât adversarul.

Nu aş vrea să fie preluat ceea ce spun în sens peiorativ, ei şi-au urmărit interesul, dar simţeam şi la 1-1 că trag de timp, asta a fost senzaţia mea, iar pe undeva este de înţeles. Ăsta a fost sentimentul meu” a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele