Ultima oră
VIDEO ǀ Juventus - Napoli 1-0. Walter Mazzarri are un bilanţ slab la campioana Italiei VIDEO ǀ Juventus - Napoli 1-0. Walter Mazzarri are un bilanţ slab la campioana Italiei
Ce se întâmplă cu dreptul de promovare al Stelei? Răspunsul evaziv primit de suporteri de la MApN Ce se întâmplă cu dreptul de promovare al Stelei? Răspunsul evaziv primit de suporteri de la MApN
Nu s-au pregătit de Champions League! Dinamoviştii s-au zgârcit când au fost la un pas să cumpere un atacant de top din campionatul României! "Aveam 12.000 de euro şi m-a chemat Borcea să îmi dea 3.000 de dolari" | VIDEO EXCLUSIV Nu s-au pregătit de Champions League! Dinamoviştii s-au zgârcit când au fost la un pas să cumpere un atacant de top din campionatul României! "Aveam 12.000 de euro şi m-a chemat Borcea să îmi dea 3.000 de dolari" | VIDEO EXCLUSIV
Lewis Hamilton cere schimbări la FIA după scandalul Wolff Lewis Hamilton cere schimbări la FIA după scandalul Wolff
Deşi suma de transfer nu e mare, Poli Iaşi poate da o adevărată lovitură cu Luis Phelipe Deşi suma de transfer nu e mare, Poli Iaşi poate da o adevărată lovitură cu Luis Phelipe
VIDEO | Al Nassr - Al Riyadh 4-1! Gol şi pasă de gol pentru Cristiano Ronaldo VIDEO | Al Nassr - Al Riyadh 4-1! Gol şi pasă de gol pentru Cristiano Ronaldo

Cristi Balaj a vorbit despre meciul din Cupa României. "Puteam să câştigăm. Simţeam şi la 1-1 că trag de timp"

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21370574/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

"U" Cluj şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în grupele Cupei României.

Cele două reprize ale partidei au fost diametral opuse. În prima parte, "U" a fost echipa cu iniţiativă şi a reuşit să deschidă scorul înainte de pauză, graţie autogolului marcat de Kresic.

În a doua repriză, CFR a pus stăpânire pe joc şi a reusit egalarea, prin Bîrligea. Foştii campioni au marcat şi golul de 1-2, dar reuşita a fost anulată pentru un fault în atac.

Cristi Balaj a vorbit, astăzi, despre partidă. Preşedintele CFR-ului a concluzionat că jucătorii lui "U" au tras de timp în finalul de meci.

”Am simţit în repriza a doua că puteam să câştigăm, am avut ocazii. E frustrant să dai două goluri şi să nu câştigi. Nu mă refer la golul anulat corect, mă refer la autogol.

Se întâmplă, ăsta este pericolul la care se expun apărătorii în momentul în care apar în faţa porţii. Meciul a fost frumos, mai ales în repriza a doua, în prima repriză nu au fost ocazii, repriza a doua a fost mai animată şi datorită modificărilor făcute de cei doi antrenori.

Una peste alta a fost un meci bun, un arbitraj bun, o atmosferă senzaţională, felicit ambele galerii, mă bucur că nu au existat incidente. Din acest punct de vedere, nu putem decât să fim mândri că am participat la un asemenea joc.

Am avut un meci urât în prima repriză, nu am avut o echipă care să fi meritat să se desprindă. În a doua repriză, am jucat mai bine decât adversarul.

Nu aş vrea să fie preluat ceea ce spun în sens peiorativ, ei şi-au urmărit interesul, dar simţeam şi la 1-1 că trag de timp, asta a fost senzaţia mea, iar pe undeva este de înţeles. Ăsta a fost sentimentul meu” a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele