Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Balaj, ieşire necontrolată după discuţiile legate de prestaţia lui Istvan Kovacs din partida CFR Cluj – FC U Craiova

CFR Cluj Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21216572/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

S-au încins spiritele după partida dintre CFR Cluj şi FC U Craiova, care a decis ultima formaţie calificată în cupele europene, în Conference League mai exact. După prestaţia lui Istvan Kovacs, considerată de anumiţi oameni din fotbal în favoarea CFR-ului, a venit şi reacţia lui Cristi Balaj, care ”a sărit” pe Adrian Porumboiu.

În urma celor spuse de Porumboiu, Balaj a venit să îşi apere echipa şi a declarat că nu e vina lui dacă arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la partida de joi seară. Conducătorul CFR-ului a comentat şi eliminarea lui Bauza, etichetată de anumite persoane din fenomen ca fiind exagerată, afirmând că roşul a fost dat corect.

Nu discut cu rezerva lui Crăciunescu. Şi Heleşteanu a fost un arbitru internaţional. Eu i-am cerut pe Cătălin Popa şi pe Kovacs Istvan? Să demonstreze! Există comisii, să demonstreze. Mă puneţi să discut despre un cartonaş galben.

Un cartonaş acordat unui jucător care ştia că are cartonaş galben şi a făcut un fault intenţionat, fără şanse de a juca mingea. În situaţia în care noi în acest play-off am avut în repetate rânduri faze stabilite de către specialişti ca fiind judecate greşit.

Şi vorbim despre decizii majore, goluri anulate eronat, goluri împotriva noastră cu linia trasă greşit. Penalty-uri neacordate în favoarea CFR. Deci dacă cineva îmi solicită să vorbesc despre un cartonaş galben după câte am păţit în acest play-off.

Şi dacă îşi mai imaginează cineva că noi avem vreo influenţă asupra unui arbitru, înseamnă că nu mai are rost să discutăm. Până la urmă va juca în Conference League echipa care a terminat pe locul 3. În momentul în care recunoşteam greşeli de arbitraj eram luat la mişto.

Şi mă trezesc că vine unul care nu are pic de respect asupra unor oameni care au făcut ceva pentru acest fotbal. Sau au făcut în arbitraj mult mai mult decât alţii. Noi vindem cancanuri, jigniri şi opiniile unor frustraţi “, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Cristi Dulca, opinie despre ce s-a întâmplat în CFR – FC U Craiova

Partida CFR Cluj – FC U Craiova, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, a fost plină de momente controversate, dar şi de momente surprinzătoare. Ceea ce a vrut să facă FC U Craiova la finalul partidei, l-a făcut pe Cristi Dulca să reacţioneze.

Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show că, pe lângă erorile de arbitraj comise de Istvan Kovacs, l-a surprins şi faptul că oltenii au vrut să iasă de pe teren. Au vrut să nu mai continue partida, ca protest a ceea ce s-a întâmplat, doar că anumiţi oameni din staff au transmis faptul că e riscant pentru club, că poate suferi repercusiuni.

Galbenele asupra lui Bauza au fost cam uşor acordate. La atingerea cu mâna a lui Manea, în careu, nu mi se pare penalty. Mi se pare că Manea nu duce mâna intenţionat spre balon. Eliminarea lui Bauza a fost dată foarte uşor.

N-am întâlnit aşa ceva! Nu voiam să fiu contemporan cu aşa ceva! E în premieră să văd că FC U Craiova a vrut să iasă de pe teren”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele