Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Cristi Balaj l-a felicitat pe Istvan Kovacs. Cum a caracterizat prestaţia centralului din Carei

Champions League Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20687186/2/bala.jpg


Istvan Kovacs s-a remarcat în unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului, Manchester City - Real Madrid 4-3. Arbitrul român s-a ridicat la nivelul partidei, din turul semifinalei de UEFA Champions League.
 
Cristi Balaj l-a felicitat pe Kovacs după prestaţia excelentă de la centru. Fostul mare arbitru român a considerat că deciziile-cheie pe care le-a luat centralul au fost corecte:
 
"Aseară a lăsat un avantaj foarte inspirat, plus acea lovitură de pedeapsă când Laporte a făcut un lucru nepermis, el a fluierat. A realizat că este o fază în care se impune obligatoriu penalty.
 
Fotbalul se joacă pentru spectatori. Ei vor să vadă goluri. Atât timp cât a existat o incorectitudine în preajma careului, iar el a simţit un avantaj pentru echipa care apoi a înscris, nu putem decât să ne bucurăm pentru fotbal, pentru că am văzut un gol frumos şi un avantaj inspirat", a declarat Balaj, potrivit Pro Arena.
 
Tot Balaj a ţinut să puncteze că prestaţia de aseară demonstrează faptul că valoarea jucătorilor contează în luarea corectă a deciziilor de către arbitri:
 
"Am mai remarcat ceva. Dacă jucătorii din fotbalul românesc ar fi de nivelul celor de aseară, sau dacă fotbalul românesc ar produce faze la fel de frumoase sau ar avea VAR, vă garantez că şi fotbalul din România ar fi la fel de frumos, cu aceiaşi arbitri.
 
Este greu pentru un arbitru foarte bun să facă un arbitraj de calitate la un meci urât. La un meci în care jucătorii fac preluare şi le sare mingea la genunchi, când adversarii le ridică piciorul la nivelul pieptului...Sunt faze pe care greu le procesezi, pentru că uneori nu iţi vine să le crezi", a completat preşedintele CFR-ului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri