Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Cristi Balaj, nemulţumit de fanii CFR-ului înaintea meciului cu Dinamo: "Nu este normal. Îmi este greu să accept asemenea practici"

CFR Cluj Publicat pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21502396/1/87022954-2539462166331737-7190693685015609344-n.jpg

CFR Cluj primeşte astăzi vizita lui Dinamo, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru runda cu numărul 27 din Superlia. Partida este transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cristi Balaj i-a criticat pe fanii CFR-ului

Fanii lui CFR Cluj s-au deplasat la miezul nopţii la hotelul unde erau cazaţi fotbaliştii lui Dinamo şi au folosit mai multe materiale pirotehnice, printre care şi aritificii, pentru a le perturba somnul înainte de meciul direct din această seară.

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, i-a criticat pe suporterii ardelenilor şi nu este de acord cu gestul făcut de aceştia, menţionând că şi formaţia din Gruia a fost primită aşa în alte deplasări.

"Mi se pare o tâmpenie, din punctul meu de vedere este o mare prostie. Am văzut imagini, dar şi noi am păţit-o. S-a întâmplat de multe ori şi nu poţi să fi de acord. Nu accepţi când ţi se întâmplă ţie, nu ai cum să fi de acord şi dacă au parte de acelaşi tratament şi adversarele.

Nu este normal, este în afara fotbalului din punctul meu de vedere. Îmi este greu să accept asemenea practici" , a declarat Cristi Balaj, conform Fanatik.

Adrian Mutu se teme de Dinamo

Dinamo vine în Gruia cu moralul ridicat după cele două victorii consecutive, cu Farul Constanţa, scor 2-0, şi cu Oţelul Galaţi, scor 3-1. "Câinii" s-au apropiat la 5 puncte de primul loc de baraj, iar visul de a se salva de la retrogradare pare din ce în ce mai realizabil.

Adrian Mutu este îngrijorat înaintea acestui meci şi a prefaţat derby-ul cu "alb-roşii". Tehnicianul CFR-ului consideră că nu vor avea un meci deloc uşor deoarece Dinamo este o echipă care s-a schimbat mult în bine.

"E un meci complicat. Dinamo a intrat în formă. E o echipă care îmi place cum joacă. E o echipă care s-a schimbat în bine.

Mă bucur pentru ei. Eu cred că fotbalul românesc în general are nevoie de Dinamo, are nevoie ca această echipă să îşi revină, pentru că devine mai spectaculos şi mai greu campionatul nostru.

Bineînţeles ei au acum de luptat, sunt pe penultimul loc şi probabil au în cap salvarea de la retrogradare. Dar Dinamo arată bine în momentul ăsta. Vom avea un meci foarte greu. E o echipă care trebuie luată foarte, foarte în serios.

Noi facem deja lucru. Am început să ne uităm la ei pentru că mai sunt câteva zile. Meciul e vineri. Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun. Mi-ar fi plăcut să-i prind în forma de dinainte, dar nu avem ce face.

Vin după două victorii şi trebuie să fim foarte atenţi pentru că ne aşteaptă un meci de luptă. „Da (n.r. – dacă a văzut meciul lui Dinamo cu Oţelul) Sunt în formă. Echipă în formă. M-a îngrijorat puţin. Am emoţii", a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

CFR Cluj ocupă a 3-a poziţie pe podiumul Superligii, la 3 "lungimi" de Rapid şi 10 de liderul FCSB, şi are nevoie de puncte în partida cu Dinamo pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele