Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cristi Borcea a anunţat cum poate renaşte Dinamo. ”Fără infrastructură, fără emulaţie, nu există nimic”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20992974/1/bc.jpg

Cristi Borcea crede că Dinamo poate reveni în elita fotbalului. Omul de afaceri este de părere că un stadion modern ar fi sinonim cu revirimentul ”câinilor”.

Arena ”Ştefan cel Mare” va fi demolată în cursul acestui an, iar noua construcţie urmează să fie dată în folosinţă cel mai probabil în 2026.

"Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îţi trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Pe Dinamo o susţin şi va fi susţinută puternic. Am prieteni şi oameni care vor să susţină Dinamo, dar când se va face stadionul.

Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulaţie, nu există nimic. E cel mai urât şi cel mai vechi stadion din România. Priviţi la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investeşte în stadioane, proiectul arată frumos"
, a declarat Borcea, pentru cei de la ProSport.

Anunţul ministrului de Interne despre stadiul proiectului de construire a noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo

 

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a anunţat că sunt făcuţi paşi importanţi pentru materializarea proiectului de construire a noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo.

”Am avut astăzi o întâlnire de lucru foarte bună la care am participat alături de secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, de reprezentanţi ai CS Dinamo, ai Companiei Naţionale de Investiţii şi ai companiei de proiectare pentru a analiza stadiul proiectului construirii noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo, care va avea ca piesă centrală un stadion ultramodern de fotbal. Anul trecut am pus piatra de temelie pentru acest proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo şi continuăm să facem paşi importanţi pentru materializarea lui. S-au stabilit câteva detalii importante, precum facilităţile din cadrul arenei şi căile de acces, în conformitate cu cerinţele forurilor internaţionale de fotbal”, a scris Lucian Bode, vineri, pe Facebook.

Ministrul de Interne a adăugat că elementele de noutate sunt faptul că stadionul va avea două inele şi va fi înconjurat de o platformă pentru distribuţia fluxurilor de spectatori.

”Ca elemente de noutate, stadionul va avea două inele şi va fi înconjurat de o platformă pentru distribuţia fluxurilor de spectatori, situată la cota străzilor adiacente. Va fi cu siguranţă un proiect emblematic pentru MAI si pentru sportul românesc. Clubul Dinamo este un simbol al tradiţiei şi al performanţei şi ne-am angajat cu toţii să consolidăm acest parcurs al modernizării instituţionale. Performanţa se face cu investiţii. Iar sportul românesc are nevoie de investiţii consistente”, a completat Bode.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele