Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Borcea vrea ca Farul să iasă campioană a României: ”M-aş bucura pentru Gică Hagi”

Superliga Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21109148/1/cristi-borcea-dinamo.jpg

Cristi Borcea continuă să fie cu ochii pe SuperLiga României, chiar dacă Dinamo este în Liga 2. Omul de afaceri urmăreşte ce se întâmplă în play-off acum, numind şi echipa pe care o vrea campioană. Deşi are o strânsă legătură cu Gigi Becali, Borcea nu ar vrea ca FCSB să ia titlul.

Fostul conducător din ”Ştefan cel Mare” îşi doreşte ca Gică Hagi şi Farul să se încununeze campioni la finalul acestei întreceri. Echipa de la malul mării a avut continuitate în acest sezon, părând, în opinia multor specialişti, formaţia care va termina play-off-ul pe locul 1.

(N.r. - Echipa pe care te-ai bucura să o vezi campioană) ”Farul Constanţa. Nu FCSB. E naşul, dar m-aş bucura pentru Gică Hagi pentru că a riscat şi pune atâta pasiune. Vezi cum trăieşte fiecare antrenament. E foarte simplu. Ne ducem în jos. ‘Cum banii statului?’ Banii statului! Simplu, în academii.

Multinaţionalele trebuie să facă atâţia bani în România, trebuie să ducă la sport. Către gimnastică, handbal, baschet, polo”, a declarat Cristi Borcea pentru Fanatik.

Ce super antrenor a vrut să aducă Borcea la Dinamo

Cristi Borcea a dezvăluit că a vrut să îl instaleze antrenor pe Gică Hagi, pe vremea când era conducătorul celor de la Dinamo.

”Regele” nu a ajuns la Dinamo, datorită trecutului stelist. Hagi a jucat pentru ”militari” în perioada 1987-1990, lucru care i-ar fi putut atrage un val de antipatie din partea fanilor.

”Eu când am vrut să îl iau la Dinamo, el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun.

Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi. La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez.

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit?

Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă”,
 a dezvăluit Borcea, pentru Fanatik.

În prezent Gică Hagi se ocupă de destinele celor de la Farul Constanţa, cu care se află pe primul loc în Superliga.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele