Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Cristi Chivu e campion în Italia cu Inter Primavera! Reacţia fostului fundaş

Stranieri Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20725865/2/2a.png


Echipa U19 a clubului Inter Milano, antrenată de Cristian Chivu, a câştigat, marţi, campionatul Primavera, după ce a învins, în finală, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri şi după ce a fost condusă cu 1-0, pe AS Roma, campioana sezonului regulat.
 
Au marcat: Casadei '81, Iliev '97 / Vicario '70.
 
Acesta este al zecelea trofeu de campioană a Italiei la această categorie de vârstă din istoria clubului "nerro azzuro".
 
Inter a ocupat în sezonul regulat locul 2, cu 64 de puncte, poziţie care i-a asigurat formaţiei milaneze calificarea direct în semifinalele play-off-ului campionatului. În aceeaşi situaţie a fost şi Roma, care s-a clasat pe locul 1, cu 71 de puncte.
 
În semifinale, Inter a remizat cu Cagliari, scor 3-3, după prelungiri, după ce a fost condusă cu 3-0. Echipa lui Chivu a mers în finală datorită locului mai bun din sezonul regulat, 2 faţă de 3. În schimb, Roma a învins, în penultimul act, cu 2-0, pe Juventus.
 
Chivu, 41 de ani, este la primul sezon pe banca echipei Primavera a lui Inter, fostul fundaş fiind numit în funcţie vara trecută. Anterior, el a pregătit formaţiile U14, U17 şi U18 ale clubului italian.
 
El a ajuns şi cu echipa U18 până în semifinalele campionatului, fază în care Inter a fost învinsă de Genoa cu 2-1.

Chivu, reacţie frumoasă: "Eu antrenez să câştig!"

"În primul rând, sunt fericit pentru băieţi, pentru vedetele adevărate, nu pentru mine. Sunt mulţumit de munca depusă. Am primit acest grup acum trei ani. Am avut momente mai puţin frumoase. Aş sublinia asta, adică efortul pe care l-au făcut băieţii în aceşti doi ani, am recuperat timpul pierdut în pandemie.
 
Mă bucur pentru ei pentru că au urmat un vis: am făcut un pact la Florenţa, iar astăzi am făcut al 17-lea rezultat bun consecutiv. Nu este uşor să ai o serie atât de lungă în sectorul tineretului. Număr mai puţin, sunt un om rezervat. Ei sunt cei care trebuie să sărbătorească.
 
Eu antrenez să câştig, mă aşteptam. La Under 17 campionatul s-a oprit în februarie, dar noi învinsesem Atalanta. Anul trecut, dezamăgirea a fost mare după ce am pierdut campionatul. Totuşi, am învăţat să gestionez copiii diferit din punct de vedere emoţional. Ambiţia mea este să îi îmbunătăţesc pe băieţi şi să câştig”, a spus fostul fundaş, pentru FcInterNews.it.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele