Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Cristi Dulca nu a fost invitat la meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Răspuns plin de bun simţ al fostului internaţional. ”Nu am fost invitat, dar m-aş fi dus” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21607712/1/romania-generatia-de-aur-legendele-lumii-amical-25-05-2024-2.jpg

Generaţia de Aur şi-a luat adio de la fani. Meciul cu selecţionata starurilor internaţionale a avut loc sâmbătă, 25 mai pe Arena Naţională.

Fanii au cinstit aşa cum se cuvinte acest meci istoric. Arena Naţională a fost plină până la refuz, peste 55.000 de oameni venind să îşi ia adio de la cei care au adus atât de multă bucurie.

Nume grele din fotbalul mondial au fost adversarii celor care ne-au adus atâta bucurie în tumultoşii ani de după evenimentele din decembrie 1989.

Cristi Dulca, fostul fundaş al naţionalei României şi component al lotului la Campionatul Mondial din 1998, a dezvăluit la emisiunea Fotbal Show că nu a fost invitat la meciul de retragere al Generaţiei de Aur, dar nu a fost deranjat de acest aspect, chiar dacă şi-ar fi dorit să fie prezent.

„Nu am fost pentru că m-am îngrăşat în ultima perioadă şi nu am prins lotul. Nu am fost invitat, dar m-aş fi dus. Nu m-a deranjat. Am văzut că au fost mult mai mulţi jucători din generaţia '94.

Cred că ar fi trebuit să fie invitaţii pentru mult mai mulţi jucători, chiar dacă eram doar în tribune, dar nu m-am supărat.” , a declarat Cristi Dulca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele