Ultima oră
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”

Cristi Dulca, părere sinceră despre FCSB | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21298080/1/maxresdefaulta.jpg

FCSB are un început bun de sezon în SuperLiga României, fără eşec şi cu şanse, în opinia multor oameni de fotbal, să câştige titlul. Cristi Dulca, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că are încredere în formaţia bucureşteană, care are ocazia să se încununeze pentru prima dată campioană, distincţie la care visează de multe sezoane.

Cristi Dulca vede o traiectorie pozitivă pentru FCSB, iar printre jucătorii care duc greul şi care dau o imagine plăcută ochiului sunt Florinel Coman şi Darius Olaru. ”Arată bine faţă de anii trecuţi, e o echipă mult mai consistentă, nu a mai început ca anii trecuţi, când avea oscilaţii. Are un Olaru, are un Coman, are forţă echipa.

E o echipă care produce fotbal, joacă! E mai bună ca în anii trecuţi”, a spus Cristi Dulca despre FCSB, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

”Discut de câteva luni”. FCSB vrea să înceapă toamna cu un super transfer. Impresarul jucătorului a confirmat interesul

Cei de la FCSB nu renunţă la transferul lui Marius Ştefănescu (25 de ani), unul din cei mai buni jucători ai momentului din Superliga.

S-a vehiculat că jucătorul ar putea ajunge la echipa lui Gigi Becali, pentru o sumă de aproximativ 1 milion de euro. Florin Vulturar, agentul jucătorului a oferit detalii despre situaţia discuţiilor.

”Am văzut că au apărut în mediul online tot felul de informaţii referitoare la oferta FCSB-ului pentru Ştefănescu.

Vreau să lămuresc această situaţie, pentru că nu s-a făcut niciodată o ofertă de un milion de euro.

Sunt doar baliverne. Eu discut de câteva luni cu cei de la Sepsi despre transferul lui Ştefănescu la FCSB. Dar e vorba de alte sume”,
 a declarat Vulturat, pentru PlaySport.

Transferul se poate realiza până pe 4 septembrie, când în Superliga se închide fereastra de mercato pentru jucători ce nu sunt liberi de contract.

FCSB i-a mai transferat în această fereastră de mercato pe: Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani), Siyabonga Ngezana (26 de ani) şi Vlad Chiricheş (33 de ani).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele