Ultima oră
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!

Cristi Ganea, la un pas să semneze cu Panathinaikos Atena!

Stranieri Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20737752/1/arg.jpg


Cristi Ganea (30 de ani) e foarte aproape să semneze cu Panathinaikos Atena, proaspăt câştigătoare a Cupei Greciei, după cum anunţă mai multe surse din presa elenă.
 
După două sezoane excelente la Aris Saonic, unde a ajuns la finalul unei experienţe nereuşite la Athletic Bilbao, fundaşul stânga a rămas liber de contract, dar a făcut destul pentru a atrage atenţia celor de la Panathinaikos, unde e dorit insistent de către antrenorul sârb Ivan Jovanovic. Conform jurnaliştilor din Grecia, acordul dintre Ganea şi PAO e unul total, iar în următoarele ore vor fi puse la punct ultimele detalii ale înţelegerii dintre club şi jucător, care va semna, la fel ca la Aris, un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire în cazul în care evoluţiile lui Ganea se ridică la nivelul aşteptărilor staff-ului tehnic.
 
Cotat de transfermarkt.de la 700.000 de euro, Cristi Ganea s-a despărţit de Aris Salonic după 59 de meciuri, un gol şi două pase decisive în toate competiţiile. La startul perioadei de mercato, despre fostul fotbalist al Viitorului s-a spus că s-ar afla pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Junior Morais în flancul stâng al apărării, dar bucureştenii s-au reorientat spre Florin Ştefan, fundaşul lateral al celor de la CFR Cluj pentru care negociază în ultima perioadă. Dacă în cazul lui Ganea singurul impediment ar fi fost salariul ceva mai ridicat cerut de fostul internaţional, pentru Ştefan oamenii din conducerea Rapidului trebuie să plătească şi o sumă de bani.
 
În acest sezon, Panathinaikos, fostă finalistă a Cupei Campionilor Europeni în 1971, a pus capăt unei perioade de opt ani fără trofeu şi a câştigat Cupa Greciei după 1-0 în finala cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu şi rivala locală a lui Aris.

În cazul extrem de probabil în care transferul se va realiza, Ganea se va lupta pentru un loc de titular cu spaniolul Juankar, cel care a ocupat poziţia de fundaş stânga în acest sezon. În ceea ce priveşte echipa naţională, Ganea va avea de dus o luptă dură cu Bancu şi Camora.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele