Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Cristi Săpunaru, deloc impresionat de afirmaţiile lui Gigi Becali. ”Să se apuce de muzică!”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21103173/1/sap.jpg

Rapid – FCSB, derby din runda a 5-a a play-off-ului din SuperLiga României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în seara de duminică, de la ora 20:30. Etapa trecută, giuleştenii au înregistrat un eşec, iar echipa lui Mihai Pintilii a învins Farul.

Gigi Becali a declarat recent că echipa sa se pregăteşte de Liga Campionilor, pe fondul unei serii bune de rezultate. Cristi Săpunaru s-a declarat deloc impresionat de cele spuse de patronul lui FCSB.

 

”Să se apuce de muzică, nu ştiu. Nu, nu am văzut, nu prea mă uit la televizor. Nu ştiu, are încredere în echipa lui presupun şi de aia face aşa, nu văd de ce m-ar interesa pe mine că domnul Becali cântă «Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Champions League».

Nu mă deranjează şi nici nu mă interesează. Fiecare om poate să susţină ce echipă doreşte. Jucăm acasă, vom vedea la sfârşitul meciului ce se va întâmpla”
, a declarat Săpunaru la conferinţa de presă oficială.

Rapid are două eşecuri la rând, 1-3 cu Universitatea Craiova şi 0-2 cu Sepsi, însă este la şase meciuri consecutive în care nu a reuşit să câştige. De partea cealaltă, FCSB a învins Farul etapa trecută, scor 2-1, şi are cinci meciuri la rând cu rezultat pozitiv.

În clasament, Rapid şi FCSB sunt despărţite de nouă puncte, giuleştenii având 28 de puncte, iar oaspeţii din această seară 37 de puncte. În returul sezonului regular, partida de pe Arena Naţională s-a terminat cu victoria FCSB-ului, scor 3-1. În turul întrecerii regulare, din Giuleşti, Rapid s-a impus cu 2-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele