Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20872554/1/sap.jpg

Cristi Săpunaru şi-a aflat sancţiunea, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova, pe care cei de la Rapid l-au pierdut cu 1-0. La vestiare a început tot scandalul, fără a fi cunoscut motivul nici până acum. Au fost îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor.

Cei de la ProSport scriu că experimentatul fotbalist al giuleştenilor a fost suspendat un meci. El nu va juca în play-off-ul Cupei României, cu CS Afumaţi, dar Adi Mutu îl va avea la dispoziţie pentru meciul cu Chindia, programat lunia viitoare.

Ionel Ganea, reacţie fermă în cazul Cristi Săpunaru. ”Ar trebui să îşi vadă de treaba lui din teren”

Cazul scandalului de la Târgu Jiu, în urma meciului din SuperLiga României dintre FC U Craiova şi Rapid, rămâne unul discutat la zile bune de la moment în sine. Ionel Ganea, fostul atacant al naţionalei României, care a avut şi el multe ieşiri necontrolate de-a lungul carierei, a vorbit despre incidentele care l-au avut în centrul atenţiei pe Cristi Săpunaru, căpitanul formaţiei din Giuleşti.

Ganea are un sfat pentru Cristi Săpunaru, anume că fundaşul trebuie să încerce să se controleze şi să nu mai aibă astfel de reacţii, pentru că sigur va fi suspendat şi Rapid nu va mai fi ajutată de el. Ganea nu ştie câte etape ar putea absenta jucătorul după judecarea cazului.

Săpunaru e jucător şi căpitan. Ar trebui să îşi vadă de treaba lui din teren. Nu pot să zic eu dacă va fi suspendat sau nu, pentru că nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo. M-aş bucura pentru Adrian Mititelu după câte a pătimit şi câţi bani a pierdut să intre în play-off”, a spus Ionel Ganea pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele