Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cristian Balaj anunţă 3 transferuri noi la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20745036/3/fcsb-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-22-05-2022.jpg

CFR Cluj continuă să îşi întărească lotul pentru a prinde grupele unei competiţii europene de cel mai înalt rang, fie Champions League, fie Europa League.

Cristian Balaj, preşedintele campioanei României, a anunţat că CFR va mai face 3 transferuri. Este vorba de tineri jucători, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din Coasta de Fildeş.

Iniţial, vor merge la echipa a doua a ardelenilor, care evoluează în Liga a 3-a. Dacă nu vor prinde lotul alături de ”feroviari”, vor fi împrumutaţi în eşalonul secund al fotbalului românesc.

"Urmează să mai aducem trei acum. Unul singur are 21 de ani, restul de 18, 19 ani. Din Coasta de Fildeş. Vor merge la echipa a doua, apoi, dacă nu vor prinde prima echipă, îi vom împrumuta la Liga 2. Yeboah, avem mare încredere în el!", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Emmanuel Yeboah (19 ani) a sosit la CFR Cluj din Ghana, la începutul lui 2022. CFR Cluj l-a descoperit la Young Apostoles, unde a bifat 10 goluri şi 4 pase decisive în 16 meciuri disputate.

”Asamoah Gyan este idolul meu. Sper să repet performanţele sale la echipa naţională şi la echipele de club. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni atacanţi din lume!”, declara Yeboah, potrivit ghanasoccernet.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele