adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Cristian Ciocan a fost învins de Joe Joyce, pe Wembley Arena, într-un meci la categoria grea

Box Publicat pe 3 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20761651/1/cristian-ciocan.jpg


Cristian Ciocan (34 de ani) a pierdut prin KO tehnic în repriza a patra meciul pentru centurile WBO International şi WBC Silver la categoria grea
 
În înfruntarea care a avut loc pe Wembley Arena, britanicul Joe Joyce (36 de ani) a început mult mai agresiv, punându-l în dificultate pe Cristian Ciocan, care a fost numărat pentru prima oară în repriza a treia.
 
În repriza a patra, Ciocan a fost numărat de două ori, iar atunci când a fost pus jos pentru a treia oară, arbitrul Victor Loughlin a oprit lupta, acordându-i victoria prin KO tehnic britanicului Joe Joyce, după numai un minut şi 20 de secunde scurse din repriza a patra.
 
Cristian Ciocan, care luptă sub numele Christian Hammer şi locuieşte în Germania, se află la a 10-a înfrângere în cariera de profesionist. Joe Joyce este neînvins, având 14 victorii, din care 13 prin KO.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele