Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Cristian Gentea, primarul Piteştiului, intervenţie dură după ce FC Argeş a fost demolată de Dinamo!

FC Argeș Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21213018/1/gentea.jpg

Umilinţa trăită de FC Argeş în partida cu Dinamo o face să se gândească la strategia din vară, când va juca în Liga 2. Piteştenii au cedat cu 1-6 şi nu mai pot emite pretenţii la retur, fiind imposibil de crezut că vor întoarce ce s-a întâmplat luni, pe Arena Naţională. De această părere este şi primarul Cristian Gentea, care a anunţat că nu va mai băga bani publici la echipă.

În urma umilinţei cu Dinamo, edilul a declarat că banii autorităţilor locale nu vor mai intra şi în conturile echipei de fotbal, iar de acum înainte se va concentra pe a rezolva alte probleme, iar fotbalul nu va mai fi un punct important al primăriei.

Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunţa şi mă voi ocupa de problemele comunităţii mele şi mai puţin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt şocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile şi au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă şi că antrenamentele au mers bine.

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne minţim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă şi nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Ruşinea e prea mare”, a declarat primarul din Piteşi, Cristian Gentea, pentru ProSport.

Reacţii după ce s-a aflat de faptul că FC Argeş îşi plăteşte doar străinii: ”Eu am prins o bătaie între români şi străini”

Probleme la FC Argeş, iar detaliile au fost scoase la suprafaţă după partida cu Dinamo, din turul barajului pentru menţinerea în SuperLiga României, scor 1-6. Aparent, jucătorii străini de la clubul piteştean au primit anumite salarii, iar jucătorii români au restanţe. Astfel, starea de spirit din vestiar era una rea.

Răzvan Pleşca şi George Galamaz au comentat situaţia, iar ei au recunoscut că, pe la echipele pe la care au trecut, au întâlnit astfel de cazuri, că erau grupuri de străini şi români, iar banii erau unul dintre motive.

Fostul portar a declarat că în momentul în care era la Gaz Metan Mediaş, jucătorii s-au bătut între ei.

Un strigăt de disperare al lui Andreas Calcan, nu a mai rezistat. Era clar că erau disensiuni, bisericuţe, iar acum, cu aceste greşeli, să dai banii unor jucători şi altora să nu le dai, e clar că e o greşeală imensă şi a costat.

Poate că în locuri în care sunt străini se întâmplă asta. Sunt cercuri, nu primesc pe nimeni, li se pare că nu mai e dreptate”, a declarat George Galamaz în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, iar Răzvan Pleşca a completat:

Discuţiile astea sunt peste tot, la toate echipele la care joacă străini. Eu am prins o bătaie monstru între străini şi români, în 2018, la Gaz Metan. M-am străduit minute bune să îi liniştesc, din cauza unor tensiuni între ei”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele