Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Cristiano a stricat jocul lui Juventus! Declaraţia fermă a lui Buffon: „Am pierdut asta cu Ronaldo”

Juventus Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20521462/1/profimedia-0611907262.jpg

Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus în 2018, pentru aproximativ 100 de milioane de euro. În tricoul bianconerilor, portughezul a reuşit  101 goluri şi 22 pase de gol, în doar 134 de meciuri jucate. 

Totuşi, în cadrul unui interviu, legendarul Gianluigi Buffon a insinuat că Ronaldo a stricat într-o mare măsură jocul lui Juventus.

„Juventus a avut şansa de a câştiga Liga Campionilor în primul an când a sosit Ronaldo, anul în care eu am plecat la Paris Saint-Germain, însă nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat.

Când m-am întors la Juventus, am lucrat cu Ronaldo doi ani şi ne-am descurcat bine împreună, dar cred că Juventus a pierdut acel ADN de a fi o echipă.

Am ajuns în finala Ligii Campionilor în 2017 pentru că eram o echipă experimentată, dar mai presus de toate eram o echipă unită. Am pierdut asta cu Ronaldo”, a declarat Buffon pentru TUDN.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele