Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Am suferit mult”. Marco Reus îşi încheie aventura la Borussia Dortmund cu o finală de Liga Campionilor ”Am suferit mult”. Marco Reus îşi încheie aventura la Borussia Dortmund cu o finală de Liga Campionilor
Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr! S-a aflat unde e dorit Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr! S-a aflat unde e dorit
Aurelian Chiţu, ofertat de un club cu pretenţii din Superliga! Salariu de 14.000 de euro Aurelian Chiţu, ofertat de un club cu pretenţii din Superliga! Salariu de 14.000 de euro
”Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine”. Bogdan Lobonţ i-a răspuns public lui Robert Niţă ”Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine”. Bogdan Lobonţ i-a răspuns public lui Robert Niţă
S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României la handbal masculin S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României la handbal masculin

Cristiano Bergodi are şanse să nu continue la Sepsi. UPDATE: Primul nume de înlocuitor la care se gândeşte conducerea

Sepsi OSK Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21133297/1/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-12-05-2023.jpg

UPDATE: Sepsi are şanse să schimbe antrenorul în această vară, după ce a cucerit Cupa României, iar Cristiano Bergodi şi clubul din Sfântu Gheorghe pot să nu mai continue colaborarea. Conducerea echipei ia în calcul alte nume, printre cei vehiculaţi fiind şi unul din SuperLiga României, cel puţin.

Laszlo Dioszegi a declarat pentru Fanatik faptul că Liviu Ciobotariu este un antrenor la care se gândeşte, dacă nu va ajunge la acord cu italianul. Nu este singurul nume de pe lista sa Ciobotariu, următoarele zile fiind decisive în numirea sau nu a unui alt principal.


Informaţiile iniţiale

Cristiano Bergodi nu va rămâne la Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul viitor. Acordul italianului se va termina în această vară.

Cei de la Gazeta Sporturilor, conform unor surse, scriu că oficialii de la Sepsi s-au înţeles deja cu Liviu Ciobotariu, ce nu va continua la FC Voluntari. Ilfovenii sunt implicaţi în barajul pentru Conference League, unde urmează să joace cu FCU Craiova.

FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Târgu Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSMS Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoşani, Hermannstadt şi FC Voluntari sunt echipele din CV-ul lui Ciobotariu.

Bergodi se poate despărţit de Sepsi cu un trofeu

Finala Cupei României dintre Sepsi şi ”U” Cluj va avea loc miercuri, de la 20:30 şi va fi transmisă în durect pe pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, toate fazele importante din meci vor putea fi urmărite în format video-text pe site-ul Primasport.ro.

  • Finala Cupei României, dintre Sepsi OSK şi Universitatea Cluj, are loc, miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Potrivit frf.ro, va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiţii fotbalistice din ţara noastră se va disputa în inima ţării, la Sibiu, oraş aflat la câţiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 şi cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediţii.

Vor lupta pentru trofeu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, câştigătoarea competiţiei în 2022 în faţa lui FC Voluntari, şi Universitatea Cluj, formaţie care revine într-o finală de Cupă după 8 ani.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, în finala Cupei României, după ce a trecut în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

Universitatea Cluj a învins în semifinale, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad şi s-a calificat în finala Cupei României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele