Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

Cristiano Bergodi, bucuros după câştigarea Cupei Românie, dar şi cu gândul la obiectivul pentru sezonul viitor

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20712294/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021-3.jpg

Sepsi a câştigat finala Cupei României în faţa lui FC Voluntari cu scorul de 2-1. Pentru echipa din Sf. Gheorghe a marcat de două ori Ştefănescu, iar ilfovenii au punctat în urma autogolului lui Dumitrescu.

Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit la interviul de după meci. Acesta şi-a felicitat jucătorii pentru performanţa pe care au făcut-o, a vorbit despre atmosfera bună de la club şi despre obiectivele din sezonul viitor.

”A fost o seară foarte frumoasă, echipa a jucat foarte bine mai ales în  prima repriză şi acolo cred că s-a decis partida. Vreau să felicit tot staff-ul şi toţi băieţii pentru că au făcut un lucru extraordinar şi am intrat în istoria acestui club, încă tânăr.

Eram cu un pic de presiune, după ce în urmă cu doi ani echipa a jucat deja o finală şi a făcut o impresie foarte bună cu antrenorul de dinaintea mea şi faptul că a trebuit să jucăm acestă finală cu presiune nu a fost uşor.

Echipa nu era foarte bine în clasament, iar noi am ajuns în Europa (n.r. Preliminariile Conference League). Cred eu că am terminat sezonul într-o manieră extraordinară.

Obiectivul pentru anul viitor va fi să ajungem în play-off, dar va fi un campionat foarte greu următorul sezon. Ne-am înţeles în 10 minute, am văzut un grup unit şi am văzut că mi-au dat disponibilitate maximă şi îmi palce că se joacă bine.”, a spus Bergodi la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele