Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Cristiano Bergodi, "lucrat" de jucători? Ce s-a întâmplat la Mogoşoaia

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561549/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-1.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, după ultimele rezultate dezastruoase.

Marţi, în urma unei şedinţe maraton, conducătorii din Giuleşti şi antrenorul italian şi-au strâns mâna. Ruptura vine după ce Rapid a ajuns la patru înfrângeri consecutive şi este singura echipă din România care nu a obţinut niciun punct după finalul sezonului regular.

În locul lui Bergodi a fost numit, cel puţin până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ, care va fi ajutat de Adrian Iencsi. 

Miercuri, Bergodi s-a dus la Mogoşoaia pentru a-şi lua rămas bun de la staff, dar a luat o decizie care naşte mai multe semne de întrebare. Conform Prosport, Bergodi a plecat de la bază înainte să ajungă jucătorii, semn că italianul s-a simţit de trădat de aceştia.

Mai mult decât atât, un singur jucător şi-a luat rămas bun public de la Cristiano Bergodi. Albion Rrahmani a postat un story pe Instagram, marţi seară. În rest, niciun alt fotbalist din lotul echipei nu a spus sau postat nimic.

Rămâne de văzut dacă Bergodi chiar a fost lucrat de jucători. În mod sigur vor apărea informaţii noi, în timp, din Giuleşti, în cazul în care situaţia a stat aşa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele