Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cristiano Bergodi nu concepe ratarea calificării. ”Mă aştept la o prestaţie foarte bună din partea băieţilor”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20794038/1/bergodi.png

Site-ul www.PrimaSport.ro transmite în format live text, de la ora 20:00, confruntarea Olimpija Ljubljana – Sepsi Sfântu Gheorghe, redând cele mai importante faze din manşa secundă a turului 2 preliminar din Conference League.

În tur, câştigătoarea Cupei României s-a impus pe teren propriu cu 3-1 şi este favorită la calificare. În cazul în care o elimină pe Olimpija Ljubljana, Sepsi va evolua contra câştigătoareei duelului Rijeka (Croaţia) - Djurgardens (Suedia). Covăsnenii ar fi gazdele primului meci. Djurgardens s-a impus, în tur, în deplasare cu 2-1.

Cristiano Bergodi a prefaţat partida. Tehnicianul italian al covăsnenilor nu concepe ratarea calificării şi se aşteaptă la o prestaţie solidă din partea elevilor săi.

 

„Mă aştept la o prestaţie foarte bună din partea băieţilor, pentru că ceea ce văd zilnic la antrenamente mă bucură, mă mulţumeşte şi am încredere într-o prestaţie foarte bună, mâine. Mă interesează, în primul rând, să trecem de această echipă, dar şi să facem un joc bun, cum am jucat până acum. Sunt sigur că băieţii vor repeta prestaţia bună”, a spus Bergodi, înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele