Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cristiano Bergodi, sincer după ce a dat de pământ cu FC U Craiova şi a calificat-o pe Sepsi în play-off: ”Eu am făcut o şedinţă, apoi a venit şi domnul Dioszegi!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21061354/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-u-craiova-superliga-superbet-16-03-2023.jpg

Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Sepsi s-a calificat în play-off după această victorie.

Echipa din Sf. Gheorghe a dominat meciul şi a marcat de patru ori, prin Nicolae Păun (min. 7), Gurău (min. 16 autogol), Aganovic (min. 44) şi Safranko (min. 49). Craiova a avut un gol anulat în minutul 85, la Sidibe, pentru ofsaid.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul italian a părut foarte mulţumit de modul cum s-au prezentat elevii lui. 

”Eu am făcut o şedinţă, apoi a venit şi domnul Dioszegi!”

”A fost cel mai bun meci din 2023 şi un meci mai bun decât altele dinainte de Crăciun. A fost o primă repriză extraordinară, cu intensitate. Trebuie felicitaţi băieţii, au reuşit ceva important, deosebit pentru acest club.

Jucătorii au făcut tot ce trebuie. Am schimbat, noi nu am jucat 4-4-2 cu romb, ne-am întors la sistemul nostru pentru a acoperi bine benzile. Nu e că l-am surprins, dar jucătorii au jucat foarte bine, au făcut un meci foarte bun.

Eu am făcut o şedinţă, apoi a venit şi domnul Dioszegi. Jucătorii s-au mobilizat. Suntem departe, pe locul şase, nu e uşor. Nu vom avea presiune şi putem face jocuri bune”, a spus Cristiano Bergodi.

Sepsi este ultima echipă calificată în play-off, covăsnenii ocupând locul 6 în clasamentul sezonului regular, cu 42 de puncte.

FCU Craiova a terminat pe locul 7, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri