Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cristiano Bergodi vrea revanşa. ”Sperăm că vom avea noi zâmbetul pe buze”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21096877/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-1.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Cei de la Sepsi au deschis scorul, dar campioana României a revenit, profitând şi de eliminarea lui Ninaj, din minutul 63.

Antrenorul covăsnenilor, Cristiano Bergodi speră ca elevii săi să îşi ia revanşa la meciul din semifinalele Cupei României, programat peste 11 zile.

”A fost un meci nu prea reuşit. Au avut ocazii, au fost mai buni, nu se poate spune nimic despre asta. Am dat gol, apoi nu am reuşit. Nu a fost un meci aşa de bun.

În repriza a doua am luat cartonaşul roşu, nu am putut să egalăm. Nu vorbesc de faulturi, cu galbene, cu roşu.

Nu vorbesc despre jucători. A fost o nesincronizare. Au fost ei mai buni. Nu se poate spune nimic.

(n.r. despre meciul din semifinalele Cupei României) Sperăm că miercuri vom avea noi zâmbetul pe buze”,
a declarat Bergodi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele