Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cristiano Bergodi vrea să oprească seria pozitivă a celor de la FCSB. ”Suntem încrezători, trecem printr-o perioadă bună”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 18 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20512452/1/cfr-cluj-sepsi-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-25-10-2021-1.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe şi FCSB se înfruntă duminică, de la ora 20:30, în direct la Look Sport+. Duelul din etapa a 21-a, din Casa Liga 1, poate fi vizionat şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro. În acelaşi timp, golurile, ratările, paradele, deciziile controversate de arbitraj în absenţa VAR şi alte faze importante ale partidei vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB este transmis de Look Sport+, duminică, de la 20:30. Se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe

În ciuda diferenţei mari de puncte şi de locuri în clasament, meciul se anunţă a fi unul extrem de echilibrat şi spectaculos, deoarece se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din România. Chiar dacă se află pe locul doi, cu 46 de puncte, la opt lungimi de lidera CFR Cluj, FCSB are cea mai bună formă din ultimele zece partide din Casa Liga 1. Trupa pregătită de Toni Petrea a bifat nouă victorii şi un singur egal, în timp ce CFR Cluj are tot nouă succese, dar un eşec în loc de remiză.

Cristiano Bergodi vrea să oprească seria pozitivă a celor de la FCSB. ”Suntem încrezători, trecem printr-o perioadă bună”

"E ultimul meci înainte de Crăciun, ne dorim din suflet să câştigăm cele trei puncte. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe. Eu zic că va lupta pentru titlu şi în acest an. Nu ne va fi uşor, au jucători de valoare. E o echipă care joacă deschis, asta poate fi un lucru important pentru a vedea un meci frumos.

Suntem încrezători, trecem printr-o perioadă bună. Nu cred că avem nevoie de motivăm jucătorii, pentru că joacă împotriva unei echipe foarte bună. Vom vedea diferenţa pe teren, nu vreau să vorbesc din punct de vedere tactic. Trebuie să facem un meci perfect pentru a câştiga. FCSB e o echipă bună din punct de vedere tehnic, cu jucători de viteză. Vreau să avem ambiţie şi încredere. Sper să arătăm aceeaşi identitate din meciurile trecute, am jucat bine. Presiunea există întotdeauna, e normal, vrem să urcăm în clasament. E bine că se joacă cu mulţi suporteri, vor fi un sprijin important pentru jucători. Nu cred că vor crea presiune.

Aş fi mulţumit şi să jucăm slab, dar să câştigăm. Dar împotriva FCSB-ului e foarte greu să joci slabi şi să câştigi. Vreau să ajungem mai aproape de ultimul loc de play-off. Am încă acest vis, mai sunt la dispoziţie 27 de puncte şi cred că se poate face o minune. Da, eu cred în minune", a declarat italianul, înainte de jocul de duminică.

Locul al treilea în această ierarhie îi aparţine grupării covăsnene Sepsi Sfântu Gheorghe. În ultimele zece runde, elevii lui Cristiano Bergodi au semănat mai mult cu revelaţia stagiunii precedente. care termina play-off-ul pe locul patru şi se califica la baraj în preliminariile Conference League. Sepsi a adunat patru succese, patru remize şi două eşecuri în precedentele zece etape. Chiar dacă în clasamentul general ocupă doar locul 10, cu 25 de puncte, trupa din Sfântu Gheorghe s-ar putea să le dea bătăi mult mai mari de cap ”roş-albaştrilor”.

În meciul tur, la debutul lui Edi Iordănescu pe banca FCSB, ”roş-albaştrii” au scos un egal, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu şansă în faţa covăsnenilor. Aganovic a deschis scorul în minutul 35, Tănase a egalat în 57’, iar Bogdan Mitrea nu l-a putut învinge pe Andrei Vlad, în minutul 66, dintr-o lovitură de pedeapsă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele