Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Cristiano Ronaldo a încheiat socotelile cu Juventus! Starul portughez şi-a salutat colegii şi se pregăteşte să zboare în Anglia

Juventus Publicat de Andrei Ionascu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20374972/1/profimedia-0628481549.jpg

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a ajuns la un acord pentru un transfer de la Juventus Torino la Manchester City. Astăzi, portughezul a mers la baza de antrenament a clubului Italian, pentru a-şi lua ‘la revedere’ de la colegi. Cristiano Ronaldo va zbura către Anglia pentru a pune la punct ultimele detalii ale mutării la Manchester City.

Potrivit presei spaniole şi italiene, Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Manchester City în privinţa contractului: 20 milioane de euro pe sezon, până în vara anului 2023.

Totuşi, cluburile Juventus şi Manchester City n-au ajuns la un acord privind suma de transfer. ‘Bătrâna Doamnă’ cere 25 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara anului 2022. 45 de milioane de euro este cota de piaţă a portughezului, potrivit Transfermarkt.

Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Cristiano Ronaldo a părăsit baza de pregătire a clubului Juventus Torino şi va pleca spre Manchester în câteva ore. În plus, Manchester City este foarte aproape să ajungă la un acord cu Juventus privind suma de transfer.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că starul portughez a stat 40 de minute la centrul de antrenament al torinezilor, pentru a-şi lua ‘la revedere’ de la colegi. Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat astăzi şi va zbura către Anglia alături de impresarul Jorge Mendes.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20374972/2/profimedia-0576824976.jpg

"Ieri, Cristiano Ronaldo ne-a transmis în mod oficial că nu vrea să mai joace pentru Juventus. Din acest motiv, nu vom miza pe el pentru meciul de mâine din Serie A. Jucătorii pleacă, clubul Juventus rămâne. Asta e cel mai important lucru", a declarat vineri Massimiliano Allegri, antrenorul torinezilor.

Cristiano Ronaldo a jucat în Anglia pentru marea rivală a lui Manchester City, Manchester United, între 2003 şi 2009. Portughezul a câştigat trei titluri în Premier League.

Cristiano Ronaldo este la Juventus din 2018, iar în sezonul trecut a fost golgheterul Serie A, cu 29 de reuşite.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele