Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

Cristiano Ronaldo a vorbit despre situaţia de la Manchester United. ”Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag, pentru că nu mă respectă”

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20919428/2/profimedia-0735135325.jpg

Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume într-un interviu acordat jurnalistului englez Piers Morgan. Portughezul a vorbit în detaliu despre situaţia sa actuală de la Manchester United şi a dezvăluit că nu se simte apreciat şi respectat.

”Mă simt trădat”, a asigurat câştigătorul a cinci Baloane de Aur. ”Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut”, a mărturist Ronaldo.

Cristiano nu a ezitat să vorbească despre relaţia pe care o are cu Erik ten Hag, de când olandezul a fost numit în funcţia de antrenor principal al ”diavolilor roşii”.

”Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine.”, a explică fostul jucător de la Real Madrid.

CR7 a vorbit şi despre fostul său coechipier Wayne Rooney, care l-a criticat: ”Nu ştiu de ce m-a criticat atât de dur, probabil pentru că şi-a încheiat cariera şi eu încă joc la un nivel înalt.”, a spus el, înainte de a adăuga, râzând: ”Nu voi spune că sunt şi mai frumos decât el. Ceea ce este adevarat... ".

”Trebuie să schimbe multe, multe lucruri”

Cristiano Ronaldo aruncă o privire critică asupra evoluţiei clubului şi e de părere că Manchester United este departe de nivelul altor cluburi din Premier League, cu care se află în competiţie directă.

 ”Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United. Dar sunt lucruri pe plan intern care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool şi acum chiar şi Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui să fie în top după părerea mea şi, din păcate, nu este cazul. [...]

De când Sir Alex (n.r. - Alex Ferguson) a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat. [...] După cum a spus Picasso, trebuie să distrugi pentru a reconstrui şi dacă începe cu mine, asta nu este o problemă pentru mine. Iubesc Manchester United, îi iubesc fanii, ei sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să facă lucrurile altfel, trebuie să schimbe multe, multe lucruri", a explicat starul portughez.

mail-share icon Email
viewscnt