Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20877891/1/profimedia-0727666795.jpg

Cristiano Ronaldo (37 de ani) şi-a dorit să o părăsească pe Manchester United în acestă vară, dar mutarea nu s-a mai realizat şi în momentul de faţă portughezul nu pare să mai fie în planurile lui Erik ten Hag.

Superstarul lui Manchester United nu mai este un jucător de prim 11 la formaţia de pe ”Old Trafford”, de când a fost numit Erik ten Hag antrenor al echipei. Lusitanul are şanse mari să părăsească grupare engleză în perioada de transferuri din iarnă, iar de această dată conducerea clubului îl va lăsa să plece, dat fiind faptul că nu mai este în planurile antrenorului olandez, anunţă The Thelegraph.

Ronaldo a vrut să se transfere şi în acestă vară, dar ten Hag a considerat că are nevoie de el şi până la urmă a rămas la Manchester United. Motivul pentru care atacantul şi-a dorit să plece la cluburi precum Borussia Dortmund şi Sporting a fost pentru a juca în Champions League, competiţie în care ”diavolii roşii” nu s-au calificat în sezonul trecut.

Starul portughez nu a jucat în ultima partidă disputată de Manchester United şi pierdută în faţa lui Manchester City, cu un scor zdrobitor, 6-3. Erik ten Hag a motivat neutilizarea lui Cristiano ca o formă de respect pentru cariera lui imensă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri