Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Cristiano Ronaldo îşi ia mingea şi pleacă, după încă un sezon ratat de Champions League. Impresarul portughezului începe discuţiile pentru transferul anului

Champions League Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

Cristiano Ronaldo ia în calcul să plece de la Juventus Torino, anunţă presa franceză, care avansează şi posibila destinaţie a starului portughez.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19446026/1/ronaldo.jpg

Dezamăgit de eliminarea din Champions League, Cristiano Ronaldo se gândeşte serios să o părăsească pe Juventus după doar doi ani. Conform Foot Mercato, Cristiano Ronaldo este dorit de campioana Franţei, Paris Saint-Germain.

Cristiano Ronaldo i-a cerut impresarului său să discute cu Paris Saint-Germain, iar Jorge Mendes ar urma să aibă o întâlnire cu directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo. Cei doi se vor întâlni la Lisabona, cu ocazia Final 8-ului Champions League, şi vor purta primele discuţii privind transferul portughezului la PSG.

În vârstă de 35 de ani, Cristiano Ronaldo evoluează pentru Juventus din vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro. Trei trofee a cucerit portughezul cu Bătrâna Doamnă, însă eliminările premature din Champions League l-au făcut pe Ronaldo să se gândească deja la plecarea de la Torino.

Coechipierii lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, taxaţi de sora portughezului

Sora lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, i-a transmis un mesaj de încurajare atacantului de la Juventus, după eliminarea din Liga Campionilor şi i-a taxat, deopotrivă, pe coechipierii portughezului.

"Te-ai descurcat mai bine decât toţi, dragă frate. Sunt mândră să te văd jucând, să văd cât eşti de dedicat, dar, din păcate, nu poţi face totul de unul singur. Ştii şi tu că aşa e fotbalul, dar trebuie să te gândeşti că ai dat tot ce ai avut mai bun şi că încă eşti cel mai bun", a notat Elma Aveiro, într-o postare pe Instagram.

Formaţia torineză a fost eliminată, vineri seară, de Olympique Lyon, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a cştigat meciul retur cu scorul de 2-1. În tur, pierduse cu 0-1.

În urma eliminării din Liga Campionilor, antrenorul Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri