Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Cristiano Ronaldo se implică în ajutorarea victimelor erupţiei vulcanice din La Palma. Gestul starului lusitan

Staruri din fotbal Publicat pe 20 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20515619/1/ad0xn2fmnznlzde0mtc3mtdkyjkwnmm2ywvjzjlimziznq-thumb.jpg

Un tricou al naţionalei Portugaliei, semnat de Cristiano Ronaldo, va fi scos la licitaţie, banii urmând să fie oferiţi victimelor erupţiei vulcanice din insula spaniolă La Palma.

"Nici măcar forţa unui vulcan nu va putea învinge La Palma. Tot sprijinul meu pentru frumoasa insulă.", a scris CR7 pe tricou.

Licitaţia va avea loc la 2 decembrie, iar banii strânşi vor fi trimişi autorităţilor din insulă, pentru a fi împărţiţi celor afectaţi. 

Mii de oameni au fost evacuaţi şi cel puţin 2.910 de clădiri au fost distruse în La Palma, insulă din Canare. 
 
Vulcanul Cumbre Vieja a început în septembrie să arunce lavă topită, dar oamenii de ştiinţă au spus săptămâna trecută că erupţia ar putea să se apropie de sfârşit.
 
mail-share icon Email
viewscnt