Ultima oră
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi

Cristiano Ronaldo surprinde pe toată lumea! Oferta la care nu se aştepta nimeni, luată în calcul serios de portughez

Staruri din fotbal Publicat pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20928774/1/cristiano-ronaldo-profimedia-0647481576.jpg

Cristiano Ronaldo ar putea lua o decizie surprinzătoare în privinţa carierei sale, după ce despărţirea de Manchester United a fost oficializată de conducerea ”diavolilor roşii”.

Ajuns la 37 de ani, câştigătorul de 5 ori al Balonului de Aur ar fi tentat să accepte să joace în Arabia Saudită, potrivit presei spaniole, la Al-Nassr, formaţie care şi-a manifestat şi în trecut interesul pentru lusitan.

”Proprietarul lui Al-Nassr, prinţul Faisal Bin Turki, caută să dea o lovitură de efect, iar rolul lui Cristiano Ronaldo ar fi să pună echipa şi competiţia pe hartă.

Propunerea este foarte apropiată de cea primită vara trecută”, în timp ce Cristiano Ronaldo ”pare hotărât să facă pasul” de data aceasta, notează Marca.

242 de milioane de euro pe doi ani a primit Cristiano Ronaldo vara trecută de la Al-Nassr. Sursa citată a explicat că ”portughezul a respins-o, în ideea de a continua să lupte pentru titluri importante şi de a-şi creşte datele şi cifrele în Liga Campionilor, lucru pe care nici Manchester United nu i l-a putut oferi”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri