Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cristiano Ronaldo va rezilia contractul cu Manchester United! UPDATE: Portughezul poate ajunge în Arabia Saudită

Manchester United Publicat pe 24 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20927975/1/profimedia-0738729773.jpg

UPDATE: Cristiano Ronaldo ar putea ajunge în Arabia Saudită după rezilierea contractului cu Manchester United.

Portughezul pare acum hotărât să facă pasul”, scrie Marca.

Cotidianul spaniol reaminteşte că, vara trecută, Ronaldo a primit oferte substanţiale din Arabia Saudită. El a primit o propunere de 242 de milioane de euro pentru două sezoane.

Portughezul o respinsese pentru că voia să continue să lupte pentru  Manchester United.


Cristiano Ronaldo va rezilia contractul cu Manchester United, conform informaţiilor oferite de clubul englez! În această seară, ”diavolii roşii” au anunţat că s-a ajuns la un acord în privinţa ruperii înţelegerii cu starul portughez, chiar dacă în această perioadă el se află la Cupa Mondială din Qatar. În curând, în următoarele zile, totul va fi oficial, între englezi şi Ronaldo nemaifiind cale de împăcare.

UPDATE: Apar noi informaţii în presa internaţională, cu privire la următoarea posibilă destinaţie a lui Ronaldo! Jurnaliştii din Spania, de la Marca mai exact, titrează faptul că portughezul are ocazia să ajungă la Newcastle din această iarnă, cea mai bogată echipă din fotbalul mondial.

Următoarea destinaţie a lui Ronaldo e Newcastle”, precizează Marca.


Informaţiile iniţiale 

Decizia a venit, cu siguranţă, şi ca urmare a declaraţiilor sensibile pe care Ronaldo le-a oferit în ultima perioadă, într-un interviu. Astfel, după cum intuia şi presa din Anglia, Manchester United a apelat la un punct din contract sau din regulamentul de ordine internă prin care înţelegerea poate fi ruptă.

Ronaldo va pleca de la United!

Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat.

Clubul îi mulţumeşte pentru imensa contribuţie avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui şi familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren”, a transmis Manchester United.

Cristiano Ronaldo crede că interviul său TV exploziv, în care atacantul de la Manchester United a spus că l-a trădat clubul, nu a fost o distragere a atenţiei pentru vestiarul Portugaliei de la Cupa Mondială.

Ronaldo, declaraţii puternice în privinţa situaţiei de la Man. United

Căpitanul Portugaliei a spus că nu este îngrijorat de modul în care acţiunile sale vor avea impact asupra echipei, adăugând că se simte foarte bine în privinţa şanselor lor de a câştiga Cupa Mondială.

”În viaţa mea, cel mai bun moment este întotdeauna momentul meu. Nu trebuie să mă gândesc la ce cred alţii. Vorbesc când vreau. Jucătorii mă cunosc foarte bine de mulţi ani şi ştiu cefel de persoană sunt. Este un grup ambiţios care este înfometat şi concentrat. Aşa că sunt sigur că (interviul) nu va zgudui concentrarea vestiarului.", a mai spus el.

Referindu-se la el însuşi la persoana a treia, Ronaldo a spus că ”tot ce este legat de el va stârni mereu critici şi controverse”.

"Mă simt grozav, sunt recuperat şi mă antrenez bine şi gata să încep Cupa Mondială în cel mai bun mod posibil. Simt că această echipă a Portugaliei are un potenţial uimitor. Cred că putem câştiga cu siguranţă, dar trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Deci, ne concentrăm în Ghana, să câştigăm.  Vom vedea în final care este cea mai bună echipă, dar cred că Portugalia este cea mai bună echipă de la această Cupă Mondială. Dar trebuie să o arătăm pe teren.", a precizat el.

Portugalia este în Grupa H a Cupei Mondiale cu Ghana, Uruguay şi Coreea de Sud.

Toţi se întreabă când se retrage Ronaldo

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United aflat în conflict cu conducerea ”diavolilor roşii” după declaraţiile sale critice la adresa clubului, a anunţat care ar fi momentul ideal să se retragă din fotbal.

Ajuns la 37 de ani, Cristiano este pregătit să dea tot ce are mai bun pentru a-şi îndeplini ultimul vis neatins în fotbal: câştigarea Campionatului Mondial.

Mai mult decât atât, supremaţia Portugaliei ar fi un moment atât de glorios încât l-ar determina pe ambiţiosul lusitan să se retragă din lumea ”Sportului Rege” în care a scris istorie.

”Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.r.- Fernando Santos), avem o generaţie bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriţi. Cred că Franţa, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală şi va câştiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută!”, a declarat Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri