Ultima oră
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 0-0! A început meciul LIVE TEXT | Polonia - Olanda 0-0! A început meciul
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”

Cristina Dinu e la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21602612/1/profimedia-0868706439.jpg

Jucătoarea română de tenis Cristina Dinu s-a calificat în turul al treilea preliminar al turneului de la Roland Garros. Miriam Bulgaru a ieşit din turul doi al calificărilor.

Cristina Dinu (31 de ani, locul 229 WTA) a înfruntat-o în turul al doilea al calificărilor pe jucătoarea din Japonia Mai Hontama (24 de ani, locul 114 WTA). Cristina a condus cu 5-2 în primul set, iar Hontama a abandonat din motive medicale. Cristina a câştigat meciul şi a ajuns în ultimul tur al calificărilor.

Într-un alt meci, românca Miriam Bulgaru (25 de ani, locul 204 WTA) a pierdut în două seturi meciul cu jucătoarea din Statele Unite, Katie Volynets (22 de ani, locul 109 WTA). Volynets s-a impus cu 6-0, 7-5.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele