Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 18:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21593036/1/lovin-stancu.jpg

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, miercuri, cuplurile de arbitri pentru Turneul F4 feminin de la Budapesta. România nu are echipă calificată, dar Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor.

Potrivit EHF, la Turneul F4 din 1-2 iunie au fost delegaţi arbitri din Norvegia şi Muntenegru în semifinale,  în timp ce finala mică va fi condusă de olandezii William Weijmans / Rick Wolbertus, iar cea pentru câştigarea trofeului de cele două arbitre din România.

Lovin şi Stancu au experienţă internaţională nu doar la nivel de cupe europene, ci şi de competiţii de anvergură mondial – Campionat Mondial sau turnee preolimpice.

Campioana CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four, fiind eliminată în sferturi de Metz Handball.

În semifinalele Ligii Campionilor se vor duela, în 1 iunie, Team Esbjerg – Gyor ETO şi Metz Handball – SG BBM Bietigheim, iar în 2 iunie vor avea loc finalele pentru medalii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele