Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Cristina Neagu e COLOSALĂ! A devansat legendele Nikola Karabatic şi Mikkel Hansen

Handbal Publicat pe 15 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20921185/1/cristina-neagu.jpg

Cristina Neagu este, în mod evident, una dintre cele mai mari handbaliste din istorie, dar recordul bătut la Campionatul European din acest an arată amplitudinea performanţelor şi al numelui căpătat la nivel mondial cu adevărat.

Neagu este golgheterul Europenelor, ajugând, în urma partidei cu Muntenegru, la un total de 296 de goluri de-a lungul participărilor. În calcul sunt luate atât competiţiile feminine, cât şi cele masculine.

Neagu este pe locul 1, iar pe 2 se află Gudjon Valur Sigurdsson, handbalist islandez cu 288 de goluri. Podiumul este închis de marele Nikola Karabatic, 279 de goluri, iar pe 4 e danezul Mikkel Hansen, 260 de goluri.

 

 

Cristina Neagu, dură cu arbitrajul!

Căpitanul naţionalei României, Cristina Neagu, a făcut mai multe declaraţii, marţi seară, după partida pierdută cu Muntenegru, scor 34-35, care a calificat adversara în semifinale, iar tricolorele au ratat orice şansă de a mai lupta pentru penultimul act al Campionatului European. Arbitrajul cuplului feminin austriac Vranes - Wenninger a fost contestat de echipa României şi de fanii din sală de mai multe ori pe durata partidei.

E al nu ştiu câtelea meci de la acest Campionat European care se desfăşoară în acest fel, nu mă interesează ce o să se spună acum, că aşa suntem noi, românii, că vorbim despre arbitraj când pierdem! Dacă nici acum nu-ţi dai seama că eram echipa care merita să câştige, înseamnă că nu eşti român sau nu-ţi pasă de sport. Adică, s-a văzut clar pe teren, chiar aş vrea să revăd ultima fază, sunt 99,99% convinsă că jucătoarea Muntenegrului a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri, dar bineînţeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci al nostru.

N-am ce să spun, azi am luptat din primul minut până în ultimul, efectiv echipa a fost senzaţională şi cred că eram echipa care merita să câştige astăzi, iar aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere n-ar trebui să arbitreze pe nimeni”, a răbufnit căpitanul naţionalei României la finalul partidei cu Muntenegru.

Partida a fost condusă de arbitrele austriece Ana Vranes şi Marlis Wenninger, care au produs nemulţumire de mai multe ori pe banca României, în teren, în rândul fanilor tricolori din tribune sau în comentariile posturilor TV care au transmis partida.

Echipa României a avut o prestaţie curajoasă şi a condus mare parte din meci, însă nu puţine au fost momentele în care faze de joc similare au fost judecate diferit de cele două arbitre sau au existat situaţii flagrante de joc nepenalizate, care au pus echipa adversă în avantaj.

În urma rezultatului, Muntenegru s-a calificat în semifinale, iar România a rămas cu doar 2 puncte şi fără vreo şansă de a mai spera la penultimul act al competiţiei, care a derulat partide şi la Podgorica, în Muntenegru (grupa preliminară D).

Cristina Neagu a marcat 9 goluri în meciul de marţi seară, ajungând la un total de 296 reuşite la turneele finale europene, opt în cariera sa.

România va juca ultima partidă la Campionatul European miercuri, cu Germania (ora 16.30).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele