Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Criză fără precedent la Dinamo. Compania care deţine pachetul majoritar de acţiuni este în faliment

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19868412/1/pablo-cortacero-scaled.jpg

Pablo Cortacero nu a virat banii promişi la Dinamo, iar fotbaliştii au cerut rezilierea contractelor. O nouă veste proastă pentru ‘roş-albi’ este că Benel Internaţional S.A, compania care deţine pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo, este în faliment de pe 17 decembrie 2020.

Potrivit anchetatorii.ro, compania reprezentată de Cortacero, cu sediul în Luxemburg, ar fi deţinută de către o altă firmă din Panama, numită Global Necary IAM S.A., ai căror directori apar în actele multor altor firme din Panama.

În vara anului 2020, Benel International S.A. a plătit 550.000 de euro către firma SC Lotus Perfect Products SRL, în vederea achitării unor datorii ale clubului Dinamo.

Benel International a fost înregistrată pe numele unui celebru avocat spaniol din regiunea Marbella, Pablo Julian Ruiz de Peralta Casallo, cunoscut pentru inginerii financiare şi fraude în Spania.

Conform sursei citate, Pablo Cortacero este înregistrat cu funcţie executivă la nu mai puţin de 11 companii din Spania.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19868412/2/benel-international.png

Neplătiţi de patru luni, jucătorii şi staff-ul de la Dinamo sunt hotărâţi să ceară rezilierea contractelor. ‘Câinii roşii’ joacă miercuri, 13 ianuarie, la Mediaş, cu Hermannstadt, în etapa a 16-a din Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele