Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Croitoru, gest rar când a aflat că e dorit de FCSB. Iftime e încrezător: "Sunt convins că nu pleacă!"

FC Botoșani Publicat pe 1 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20621262/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg


Intrat cu şanse reale în cursa pentru a-i succede lui Toni Petrea ca antrenor al FCSB, în vară, Marius Croitoru (41 de ani) a făcut, de curând, o mişcare surprinzătoare.
 
Apreciat la nivel public atât de Gigi Becali, cât şi de Mihai Stoica, fostul mijlocaş central a mers la Valeriu Iftime şi, pe fondul interesului crescut al celor de la FCSB, i-a solicitat patronului de la FC Botoşani să semneze o prelungire a contractului. În aceleaşi condiţii financiare ca până acum, dar cu o noutate importantă: o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro!
 
Marţi dimineaţă, Valeriu Iftime a vorbit pe larg despre situaţia lui Marius Croitoru şi a transmis că e liniştit cu privire la antrenorul său:
 
"Sunt 100% convins că Croitoru nu pleacă la FCSB. Dacă ar pleca de la FC Botoşani, pleacă în altă parte, nu la FCSB. În niciun caz! Marius nu pleacă de la Botoşani, vă garantez lucrul ăsta. Are un contract cu clauză de reziliere de două milioane de euro, a vrut să-l semneze ca să-mi demonstreze că nu pleacă.
 
Acum vreo 3 săptămâni sau o lună, când mai făcuse FCSB o boacănă, adică tocmai spusese domnul Becali că îi place şi de Croitoru, Marius a venit la mine: «nea Valer, eu, din proprie iniţiativă, pun această clauză, o semnăm şi vă spun că nu plec de aici. Avem proiect împreună, iar când va fi să plec vă spun, gândim înainte cu jumătate de an. Voi pleca unde voi găsi o soluţie bună»", a declarat Iftime, pentru GSP.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele