Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

Croitoru i-a răspuns lui Dan Petrescu: "Vă daţi seama ce am putut realiza dacă ei se tem de noi!?"

Superliga Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email

Marius Croitoru a reacţionat la afirmaţiile lui Dan Petrescu, după ce tehnicianul CFR-ului afirmase că se teme de FC Botoşani în lupta pentru titlu, convins fiind că moldovenii îşi doresc câştigarea campionatului, chiar dacă nu o spun.

  • Astra - FC Botoşani se joacă vineri, de la 20:30, LIVE pe LOOK PLUS

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19290625/1/croitoru-3.jpg

"Au lot, au bani, au arbitraje, au de toate", a spus Petrescu despre cei de la Botoşani, iar răspunsul lui Croitoru a venit astăzi.

Tehnicianul moldovenilor spune că e măgulit că o echipă care a fost la un pas să scoată Sevilla din Europa League se teme de formaţia sa, dar spune că pentru el ar fi o performanţă ocuparea locului 3.

Totuşi, Croitoru s-a arătat deranjat de aluzia lui Dan Petrescu la adresa arbitrajelor "prietenoase" pentru Botoşani.

"Avem lot, aveam valoare, în schimb, nu pot să fiu de acord cu el că avem arbitraje. Dar vă daţi seama ce am putut realiza noi dacă domnul Petrescu, care a fost la un pas să elimine Sevilla, se teme de noi? Înseamnă că are dreptate, suntem buni, avem echipă, valoare. De arbitraje să vorbească de echipa dumnealui, nu de echipa noastră.

Nu mă tem de nimeni, nu am teamă de nimeni, pregătesc meciul ca un meci normal. Chiar dacă lumea nu mă crede, eu nu mă pot gândi la campionat din mai multe puncte de vedere. Chiar dacă este treaba lor cum au luat unii campionatul, pe mine mă interesează în primul rând dacă aş putea să termin în preajma acestui loc 3. Pentru mine ar fi o performanţă incredibilă"
, a declarat Marius Croitoru într-o conferinţă de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele