Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Crystal Palace, interesată de Adrian Mazilu! Ofertă de 1.8 milioane de euro pentru Farul

Farul Constanta Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21065694/1/palace.jpg

Adrian Mazilu este unul dintre fotbaliştii momentului în SuperLiga României, motiv pentru care e dorit de anumite formaţii din afara ţării sau cel puţin există interes pentru el. Tânărul lansat de Gică Hagi poate ajunge chiar şi în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, la o echipă de tradiţie.

Deşi are doar 17 ani, Adrian Mazilu atrage atenţia şi a ajuns în calculele scouterilor din afara României, printre care şi Crystal Palace. Conform ProSport, gruparea din Anglia e dispusă să ofere de acum 1.8 milioane de euro, însă Gică Hagi nu ia în calcul vreo negociere mai devreme de finalul întrecerii din România, până în vară.

În acest moment, Transfermarkt îl cotează pe Mazilu la 400.000 de euro, dar cu siguranţă constănţenii vor cere mult mai mult, pentru a acoperi o bună parte din bugetul anual, dacă vor decide, până la urmă, să îl vândă pe puşti.

Vârful are doar 17 ani, dar deja impresionează şi a marcat de cinci ori în acest sezon, în 12 partide.

Gheorghe Hagi, pregătit să dea lovitura cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu a impresionat în ultimele meciuri din Superligă cu golurile sale, iar Gheorghe Hagi are motive cât se poate de serioase de bucurie. Fostul impresar Giovanni Becali este de părere că perla Farului poate să devină cel mai scump fotbalist vândut vreodată din campionatul României.

Giovanni Becali crede chiar în posibilitatea ca Hagi să îl vândă pe Mazilu rapid şi să îşi păstreze un procent semnificativ (10-15 %) dintr-un viitor transfer. Între 3 şi 4 milioane de euro este cuprinsă cota adolescentului, conform fostului agent.

Iată ce spunea Gică Popescu despre Adrian Mazilu, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1:

Mi-aş dori ca parcursul său să fie unul ascendent, să continue parcursul bun, are şi calităţi fizice incredibile, simţul porţii nemaipomenit! Are tot ce trebuie pentru a fi un mare atacant. Este profilul unui jucător de echipă mare, o echipă care atacă.

Are viteză, are fizic, are simţ al porţii, are ingredientele necesare pentru a deveni un jucător de top! Nu ştim cu cât îl vom vinde, dar dacă nu vom avea bani, asta va trebui să facem. Cum facem în fiecare an.

Dacă nu vom găsi alte surse de venit, atunci poate îl vom vinde dacă va fi cazul, pentru a ne acoperi deficitul de buget

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele