Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

CS Minaur Baia Mare anunţă că Anton Terekhov nu va mai juca în acest sezon

Handbal Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21080260/1/facebook-cs-minaur-baia-mare.jpg

CS Minaur Baia Mare a anunţat, miercuri, că portarul Anton Terekhov a fost operat marţi seară şi va fi indisponibil restul sezonului.

Terekhov a resimţit dureri după antrenamentul de marţi seară. În urma investigaţiilor, s-a luat decizia ca handbalistul să fie operat de urgenţă de apendicită.

Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Operaţia îl va ţine pe sportiv departe de teren cel puţin patru săptămâni.

  • Cu 49 de puncte acumulate în 22 de meciuri, Minaur Baia Mare ocupă locul 3 în Liga Naţională de handbal masculin. Dinamo (locul 1, 63 de puncte) şi CSM Constanţa (locul 2, 51 de puncte) se situează pe primele două poziţii în clasament, în timp ce Steaua se află pe 4, cu 43 de puncte. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele