Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

CS Mioveni şi-a prezentat jucătorii aduşi în această iarnă

CS Mioveni Publicat pe 27 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20576042/1/cs-mioveni.jpg

CS Mioveni i-a prezentat, joi, pe jucătorii pe care i-a achiziţionat în această iarnă: Albert Voinea, Alexandru Raicea, Tiberiu Coman, Vlad Mitrea şi Pawel Tomczyk.

”Am ales CS Mioveni pentru că este o echipă foarte bună, un grup unit, iar băieţii sunt extraordinari. Sper să am evoluţii cât mai bune şi să ajut echipa la capacitate de 100%”, a declarat mijlocaşul Alexandru Raicea.

”Am venit la Mioveni datorită grupului. Am fost o perioadă la FC Argeş, am revenit şi mă simt ca şi cum nu aş fi plecat. Îmi doresc să am reuşite şi în acest sezon, cum a fost cea de anul trecut când am promovat în Liga 1, iar acum îmi doresc să rămânem în prima ligă”, a afirmat şi atacantul Tiberiu Coman.

”Am găsit un grup foarte unit la Mioveni. Am ales această echipă pentru că nu este o presiune deosebită, iar asta mă ajută să mă dezvolt ca jucător. Sper să mă antrenez la 100%, să fiu cât mai bine şi să fac un joc bun ca să ajut echipa să se salveze”, a spus Vlad Mitrea.

”Cred că CS Mioveni este cea mai bună opţiune pentru mine din toate punctele de vedere. În cunoşteam şi pe dl profesor şi ştiu că pe care îl pregăteşte dânsul formează un grup foarte unit. Iar eu pot să ofer multe când am o relaţie bună în vestiar. Sper să mă integrez bine şi să facem lucruri foarte bune aici. Îmi doresc să ne atingem obiectivul şi să avem evoluţii bune”, a declarat şi Albert Voinea, în timp ce Pawel Tomczyk a spus: ”Aveam nevoie de o nouă provocare şi am primit o ofertă bună din partea clubului. Sper să mă adaptez foarte repede. Toată lumea mă ajută, sunt fericit că am fost primit bine şi toţi îmi sunt alături. Încep să înţeleg tactica şi organizarea şi sper să facem lucruri frumoase”.

Lista noutăţilor de la CS Mioveni va fi completată cu jamaicanul Jameson Wright, însă deocamdată actele acestuia nu au venit din ţara sa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele