Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21598418/1/ker.jpg

Mihai Kereki (27 de ani) este primul transfer al verii la CSA Steaua. Fundaşul central a venit de la Unirea Dej, club ce a retrogradat în Liga 3.

”Mihai Kereki, primul transfer pentru noul sezon!

Formaţia roş-albastră a perfectat azi primul transfer pentru sezonul 2024-2025 al Ligii a II-a: Mihai Kereki.

În vârstă de 27 de ani, Mihai joacă în poziţia de fundaş central, are 1,91 m înălţime, şi a venit în Ghencea de la Unirea Dej, formaţie pentru care a evoluat în 20 de partide în sezonul recent încheiat.

Steaua Bucureşti se va reuni pe 17 iunie pentru a pregăti participarea în sezonul 2024-2025.

Mult succes în Ghencea, Mihai!”, au anunţat ”militarii”.

  • 20 de partide a bifat Kereki în acest sezon la Unirea Dej, fără să marcheze.

Talpan, veste "bombă" despre dreptul de promovare! "Comandantul clubului este în concediu"

 

CSA Steaue este blocată de trei ani în liga secundă, iar viitorul nu sună deloc bine.

Demersurile înspre obţinerea dreptului de promovare în Superligă sunt făcute cu o viteză foarte mică, iar Florin Talpan a dezvăluit care este situaţia

Talpan a spus că sunt şanse mici ca CSA Steaua să obţină dreptul de promovare pentru sezonul viitor, declaraţie care îi va enerva foarte tare pe fanii formaţiei.

"La ora actuală, şansele sunt minime, vă spun sincer, aşteptăm şi noi să vină alegerile. N-as putea să spun procentul, dar vedeţi şi dumneavoastră, comandantul clubului este în concediu, trebuie să îi reînnoiască acea detaşare.

Pe mine m-a interesat doar să câştig acest dosar, mă interesează să câştig dosarele pe care le gestionez şi să apăr interesele acestui club.

Nu sunt comandant acolo, dacă aş fi comandat aş avea alte soluţii, dar eu la ora actuală sunt dat la o parte. Ce pot să fac? Ăsta este adevărul. Ce vreţi? Să spun că sunt şanse în condiţiile în care nimeni nu vrea să facă absolut nimic?", a declarat Florin Talpan la Prima Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele