Ultima oră
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi
Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani
A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA
Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei

CSM Bucureşti continuă transferurile cu un super portar

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21389195/1/hosu.jpg

Campioana CSM Bucureşti a anunţat transferul portarului Daciana Hosu, componentă a naţionalei şi a echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Contractul este valabil din vara anului 2024 timp de două sezoane.

Handbalista în vârstă de 25 de ani este inclusă în lotul României pentru Campionatul Mondial, care debutează la finalul acestei luni.

Daciana Hosu a început handbalul la Bistriţa, la vârsta de 10 ani, iar senioare a mai jucat la Corona Braşov şi în ultimele trei sezoane la SCM Râmnicu Vâlcea.

Semifinalistă în 2016 în Cupa EHF, cu Corona Braşov, Daciana Hosu a fost o prezenţă constantă şi în loturile naţionale, obţinând locul 4 la CE under 17 (2015) şi medalia de aur la Campionatele Balcanice din acelaşi an. Prima convocare la naţionala de senioare a primit-o în 2019 şi a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare în meciuri de la turneele finale, o dată la CM din 2021 şi o dată la CE din 2022.

“Sunt mândră că voi face parte din acest proiect şi mă bucur că CSM Bucureşti a avut încredere în mine şi mi-a oferit această oportunitate. Îmi doresc să îmi aduc aportul la maxim pentru îndeplinirea obiectivelor echipei şi sunt sigură că vom realiza lucruri extrem de frumoase”, a declarat handbalista după semnarea contractului pe doi ani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele