Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea, în finala Cupei României la handbal feminin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20714061/1/csm-bucuresti-cs-magura-cisnadie-cupa-romaniei-semifinala-21-05-2022.jpg

Echipele de handbal feminin CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea vor disputa finala Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinale, formaţiile Măgura Cisnădie, respectiv Rapid Bucureşti, la Turneul Final Four de la Mioveni. A doua semifinală a avut nevoie de patru reprize de prelungiri.

În prima semifinală a Turneului Final Four de la Mioveni, CSM Bucureşti s-a impus în faţa celor de la Măgura Cisnădie, cu scorul de 28-23 (14-11), iar în cea de-a doua, liderul Ligii Naţionale, Rapid Bucureşti, a fost eliminată cu greu de SCM Râmnicu Vâlcea, după prelungiri, cu scorul de 41-39 (12-17, 27-27, 32-32).

Astfel, duminică vor juca pentru medalia de bronz Măgura Cisnădie şi Rapid Bucureşti, iar pentru câştigarea trofeului, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale, după următoarele rezultate în sferturile de finală: Rapid Bucureşti - Gloria Buzău 29-27, CSM Galaţi - Măgura Cisnădie 27-28, SCM Râmnicu Vâlcea - Minaur Baia Mare 32-25 şi Gloria Bistriţa - CSM Bucureşti 23-32.

În 2021, Cupa României a fost câştigată de Gloria Buzău, după finala cu CSM Bucureşti (scor 35-29).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele