Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

CSM Constanţa, în finala Cupei României, la capătul unui meci cu patru reprize de prelungiri în faţa celor de la CSU Suceava

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21123521/1/csm.jpg

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a învins sâmbătă, după patru reprize de prelungiri, în prima semifinală a Turneului F4 de la Baia Mare, formaţia CSU Suceava, scor 42-39 (17-15, 27-27, 34-34), şi este prima finalistă a Cupei României.

A fost un meci cu un final incendiar, CSU Suceava reuşind egalarea prin Stanciuc la ultima aruncare, în urma unui fault. S-a trecut la prelungiri, iar scorul final a fost favorabil, după patru reprize, handbaliştilor de la CSM Constanţa.

Remarcatul partidei a fost Răzvan Gavriloaia, de la CSU Suceava, care la 40 de ani a înscris 12 goluri pentru echipa sa. De la CSM Constanţa s-a remarcat Drăgan, cu  11 reuşite.

În cea de-a doua semifinală se duelează, tot sâmbătă, echipele CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare.

Duminică, de la ora 15.00, va avea loc finala pentru medalia de bronz, iar de la ora 17.30 cea pentru câştigarea trofeului.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de campioana Dinamo Bucureşti, eliminată în această stagiune în sferturi, de CSM Constanţa.

Cupa României din acest an marchează şi împlinirea a 75 de ani de la disputarea primei ediţii, când handbalul se juca în 11. În 1948, primul trofeu a revenit lui Arsenal Sibiu, care a învins cu 2-1 la general echipa Româno-Americană Ploieşti, potrivit FRH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele