Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

CSM Constanţa - Minaur Baia Mare e finala Cupei României la handbal masculin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21123596/1/minaur.jpg

Echipele de handbal masculin CSM Constanţa şi Minaur Baia Mare sunt finalistele Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinalele Turneului F4 de la Baia Mare, formaţiele CSU Suceava, respectiv CSM Bucureşti.

În prima semifinală, CSM Constanţa a învins CSU Suceava, după patru reprize de prelungiri, cu 42-39 (17-15), iar în cea de-a doua, Minaur Baia Mare a dispus de CSM Bucureşti, scor 22-21 (12-11).

Astfel, duminică, de la ora 15.00, vor juca pentru medalia de bronz echipele CSU Suceava – CSM Bucureşti, iar pentru câştigarea trofeului se vor duela, de la ora 17.30, CSM Constanţa şi MInaur Baia Mare.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de campioana Dinamo Bucureşti, eliminată în această stagiune în sferturi, de CSM Constanţa.

Cupa României din acest an marchează şi împlinirea a 75 de ani de la disputarea primei ediţii, când handbalul se juca în 11. În 1948, primul trofeu a revenit lui Arsenal Sibiu, care a învins cu 2-1 la general echipa Româno-Americană Ploieşti, potrivit FRH.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele