Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

CSM Constanţa şi Potaissa Turda au ratat calificarea în turul II al European League la handbal masculin

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20847281/1/han.jpg

Echipele de handbal masculin CSM Constanţa şi Potaissa Turda au ratat sâmbătă, pe teren propriu, calificarea în turul al II-lea al European League.

Învinsă la scor în manşa tur din turul I al competiţiei, Potaissa Turda a pierdut şi manşa retur cu suedezii de la IK Savehof, scor 30-34 (14-16). În tur, suedezii cu câştigat cu scorul de 45-21, iar cu 79-51 la general se califică lejer în faza următoare.

CSM Constanţa, care mai păstra speranţe pentru retur, după 23-27 în tur, cu francezii de la Chambery Savoie, a obţinut victoria pe teren propriu, dar la un scor insuficient pentru calificare, 23-22 (9-10). Cu 49-46 la general, Chambery ajunge în turul secund al European League.

A treia echipă masculină românească din competiţie, Minaur Baia Mare, va evolua în partida retur duminică, în deplasare, cu FTC Budapesta, formaţie care s-a impus la pas în tur, cu 37-26.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele