Ultima oră
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”

CSM Lugoj, a patra semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21083367/1/csm.jpg

Echipa de volei feminin CSM Lugoj este a patra semifinalistă a Diviziei A, după ce a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia CSO Voluntari, în meci decisiv din trei programate în faza sferturilor de finală.

CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-0.

În celelalte două dispute ale seriei, scorul a fost 3-0 şi 1-3, astfel că CSM Lugoj, cu 2-1 la general, se califică în semifinalele Diviziei A.

Anterior, s-au calificat în semifinale Volei Alba Blaj (3-0 şi 3-0 cu FC Argeş), CSM Târgovişte (3-0 şi 3-1 cu CSM Bucureşti) şi Rapid Bucureşti (3-0 şi 3-1 cu Dinamo Bucureşti).

Semifinalele se vor disputa tot în trei partide, între CSM Târgovişte – CSM Lugoj şi Volei Alba Blaj – Rapid Bucureşti, în 8, 19 şi 22 aprilie, pentru ca finalele pentru medalii şi meciurile de clasament final (locurile 5-8) să aibă loc în 29/30 aprilie, 3/4 mai şi 7 mai.

Campioana en-titre este Volei Alba Blaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele