Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

CSM Oradea - Anwil, scor 73-91, în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup

Baschet Publicat pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20959144/1/csm-oradea.jpg

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia poloneză Anwil Wloclawek, scor 91-73 (43-42), în grupa L din faza a doua a FIBA Europe Cup.

Principalii marcatori pentru CSM Oradea au fost Markovic 18 puncte, Tarolis 14, iar pentru Anwil s-au remarcat Bostic şi Greene, cu câte 17.

În cealaltă partidă a etapei, BC Keravnos - Brose Bamberg  87-90.

La debutul în grupa L, CSM Oradea a învins în deplasare formaţia Brose Bamberg, cu 82-80, iar în următoarea dispută se va duela, tot în deplasare, cu BC Keravnos.

În grupa I din FIBA Europe Cup joacă şi SCM Craiova.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele